Volg ons op

Nieuw: “Muren en maskers”

Jezelf en je team motiveren door trots te cultiveren

Vertrotsen staat voor verder durven gaan vanuit een gefundeerd besef van wie je bent, waar je kracht zit, zowel persoonlijk als in het team. Trots durven zijn op wat je bereikt hebt en waar je voor gaat.

“Doe maar gewoon dat is al gek genoeg”

Vaak zijn we echter veel te bescheiden. We laten ons afremmen door wat onze omgeving wel eens zou kunnen denken. En daardoor kijken we dan eerder naar wat er nog niet is in plaats van wat er al wel is. Terwijl we dagelijks talenten en vaardigheden inzetten waar we trots op kunnen zijn. Een gemiste kans dus.

Trots zijn is niet het doel op zich, het is wel een krachtige gangmaker. Het motiveert, maakt mensen en teams gelukkiger en geeft veerkracht. Het zorgt ervoor dat je je volle potentieel inzet, geeft je zelfvertrouwen, meer verbondenheid en verhoogt je productiviteit.
 

Het effect?

In deze interactieve presentatie krijg je een duidelijk beeld van de impact van trots en concrete tips om persoonlijk en als team te vertrotsen. Zo ontdek je kansen om op sleutelmomenten op de werkvloer een verschil te maken voor jezelf, jouw team en de organisatie. Je vertrekt geïnspireerd terug naar huis.

Dit zal je ontdekken:

  • Waar komt trots zijn vandaan en waarom is het fundamenteel belangrijk.
  • Hoe je leven er anders kan uitzien door trotser te zijn.
  • De trotsremmers die je weerhouden om te floreren.
  • Hoe je teamtrots kan opwekken en cultiveert.
  • Hoe psychologische veiligheid ontstaat en trots bevorderd.
  • Je motivatie verhogen door met concrete tips zelf aan de slag te gaan.

Praktisch

Doelgroep

Iedereen die bewust wil inzetten op persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en sterkere teams.

Medewerkers, ondernemers, leidinggevenden en teams die een motivatie boost kunnen gebruiken.

Organisaties die een aantrekkelijke bedrijfscultuur willen neerzetten om medewerkers aan te trekken of te behouden.

Formats en taal

Duur 30 - 60 - 90 minuten

30': is een geconcentreerde en impactvolle ervaring met de kernboodschap en enkele belangrijke inzichten.

60': biedt ruimte voor interactie met het publiek, zoals het stellen van vragen, het beleven van korte oefeningen of het delen van persoonlijke ervaringen.

90': geeft flexibiliteit en diepgang. De extra tijd wordt gebruikt voor het delen van hands-on ervaringen, reflectie en het toepassen van praktische tips.

Taal Nederlands & Engels

Beleving!

Deze keynote is zeer interactief opgebouwd. De deelnemers komen tot nieuwe inzichten en reflecteren naar hun werksituatie en/of persoonlijke context.

Gepersonaliseerd

Afgestemd op jouw team personaliseren we deze interactieve presentatie met relevante voorbeelden en verwijzingen naar de werkomgeving.

Jouw gastspreker Christoph Van Doninck

Elke dag staat hij op met goesting in het leven. Vanuit een positieve houding, een bevlogen persoonlijkheid en met een uitstekend inlevingsvermogen inspireert hij medewerkers en leidinggevenden rond persoonlijk leiderschap, teamdynamiek en authentiek communiceren.

In de voorbije 25 jaar ontplooide Christoph zich in het bedrijfsleven in diverse Europese HR, marketing- en verkoopfuncties. Daar ontdekte hij o.a. dat een sterke persoonlijke mindset, écht verbinden met mensen en het omarmen van teamwork erg bijdraagt tot succes.

ZIjn praktische achtergrond en werkervaring hebben een absolute meerwaarde omdat hij bekend is met de werkomgeving en bedrijfscontext van de deelnemers. Dit stelt hem in staat om situaties te herkennen waar zij mee te maken hebben en praktisch advies te geven dat direct toepasbaar is.

Hij is een veelgevraagd internationaal spreker, gekend om zijn aanstekelijk enthousiasme, connectie met het publiek en inspirerende inzichten.

Enkele van onze klanten