Volg ons op

Over ons

De rode draad in onze aanpak? Verbinding. Daar gaan we met ons team van experten voor.

Want samen komen mensen sneller in beweging.

En samen trots zijn, is toch geweldig?

Ons verhaal

Wij zijn Myriam, Karin en Christoph. Alle drie hebben we heel wat ervaring met mensen in hun kracht zetten. Een wandeling zorgde voor een instant klik. Onze visie en waarden zaten op dezelfde lijn. En we denken hetzelfde over de huidige — enorm veeleisende — maatschappij. Op het werk én privé ligt de lat ontzettend hoog. Je moet voldoen. Continu. Zonder fouten. Dan blijft er maar weinig rek over.

Dat kan toch anders?

Een brainstormweekend later brandde de lamp. We vonden een unieke manier om mensen, teams en organisaties te helpen groeien en te laten floreren. In plaats van te werken vanuit ‘moeten voldoen’, keren we de mindset om: waar ben ik trots op? Hoe kan ik daar mijn superpower van maken?
Op dat moment besloten we trotsmakers te worden.

Onze missie? Groei!

We zetten trots in als krachtige sleutel tot een diepere connectie met jezelf én anderen. De sterke verbinding tussen hoofd, hart en zijn maakt sterker, daadkrachtiger en authentieker.

Samen met je collega’s haal je meer voldoening uit je werk op een plezierige en mensgerichte werkplek. Op die manier laten we mensen, teams en organisaties groeien.

Wat doen we?

Trotsmakers laat professionals, teams en organisaties investeren in zichzelf, zodat ze kunnen groeien en floreren. Via advies, opleidingen, proeverijen en workshops rond persoonlijk leiderschap, team- en organisatieontwikkeling enthousiasmeren we en zetten we in beweging.

We laten individuen, teams en organisaties met méér dan enkel hun hoofd in actie gaan. We nemen ook het hart en het zijnsniveau, wie je in wezen bent, mee om een diepgaande transformatie te creëren in de persoonlijke of professionele context. Zo bereiken individuen meer zelfbewustzijn, authenticiteit en een gevoel van eigenwaarde. Organisaties creëren meer weerbaarheid in the war for talent en werken aan een mensgerichte, betrokken, respectvolle en verbindende bedrijfscultuur.

De TROTS-methodiek®

We ontwikkelden een eigen methodiek om de skills van individuen, teams en organisaties te versterken: de TROTS-methodiek.

Typeren

We typeren je trots­waarden, identiteit, cultuur, mindset en talenten. Want die vormen de basis voor je verdere groei.

Richting

We geven richting aan wat je wil bereiken op basis van je doelen.

Ontwikkelen

We ontwikkelen je trots­groeiers met aandacht voor positieve kansen.

Transformeren

We helpen je transformeren, implementeren en verankeren vanuit je trots­waarden en trots­groeiers.

Samenwerken

We zetten in op samen­werken en connecteren vanuit trots­verbinders.

Ons team

Karin Sannen

Fierheid teweegbrengen is altijd al mijn favoriete proces geweest in leider­schaps­coaching. Daaruit volgden keer op keer vreugde, meer daadkracht en verbinding. Het is verbazingwekkend hoe moeilijk het soms is om trots toe te laten. Trots heeft zoveel dimensies én ongezien veel potentieel!

0486 68 82 11

Myriam Candries

Je identiteit maakt je uniek. Daar mag je best trots op zijn. Ik ervaar dat mensen en organisaties de verbinding kwijt zijn. Ze weten niet meer waar ze voor staan en samen voor gaan. Ik help hen terug naar de essentie om van daaruit het goud weer te laten schitteren.

0494 75 05 30

Christoph Van Doninck

Ik ervaar dat mensen vaak met een handrem op door het leven gaan. Terwijl ze alles in zich hebben om te floreren. Ik wil hen inspireren om de kracht van ‘trots zijn’ te voelen en de impact van hun acties te ervaren.

0478 77 75 61

Aurélie Hombroukx

Mijn passie ligt bij heldere communicatie die iets teweeg brengt: ontroering, verduidelijking of een aha-erlebnis. En dat sluit nauw aan bij wat trotsmakers wil verwezenlijken. Ik ben dan ook heel blij dat ik de communicatie van deze warme, ervaren professionals mee mag vormgeven.

Hilde De Voghel

Mensen in beweging zetten, hen doen groeien en in teamverband laten floreren geeft me elke dag energie. Als groepstherapeute versterk ik teams door echt met elkaar in gesprek te gaan, conflicten vruchtbaar te laten zijn en om goede afspraken met elkaar te maken. De kracht van vertrotsen is daarbij een rode draad.

Jan De Boeck

Dagelijks heb ik als directeur van een woonzorghuis contact met ouder wordende medemensen. Hierbij inspireer ik hen om samen te kijken hoe het leven de moeite waard kan blijven. Om de sleutel tot meesterlijk en trots ouder worden te ontdekken en zo vol goesting in het leven te staan.