Volg ons op

Tevreden klanten

Hieronder vind je een greep uit de reacties van onze tevreden klanten.

Daar zijn we enorm trots op. Bedankt!

"Wat een workshop. Veel oefeningen, relevante voorbeelden uit de praktijk, perfecte combinatie tussen de theorie en de praktijk. Ik ervaar zelf de impact op mijn persoonlijke leven. De oefeningen duwden me uit mijn comfortzone en ik voelde me in mijn kracht staan."
"Inspirerende dag vol concrete, nuttige tips waarmee ik effectief aan de slag kan. Zeer vlotte en aangename spreker die 'trots zijn' op een authentieke manier uitdraagt.'"
"Ontzettend boeiende workshop waarin je op een spontane manier begint na te denken over je eigen manier van denken en doen. Ik kan hier concreet mee aan de slag in de toekomst."
"Er werd een goede energie en groepssfeer gestimuleerd, wat het mogelijk maakte om in alle openheid ervaringen te delen met andere leiders."
"Bij trotsmakers kan je rekenen op vlotte, deskundige trainers met veel interactie in een veilige en rustige omgeving."
'Wou je even bedanken voor de workshop van gisteren. Alleen maar positieve ervaringen. Ze vonden de inhoud zeer interessant en vooral je respectvolle manier om in te gaan op bepaalde vragen waarbij je de veiligheid creëerde om openlijk zaken te bespreken. Dit werd zeer sterk geapprecieerd!'